Maandag 9 juli: Vitaal langs de Plas!

Vitaal langs de plas!

Maandag 9 juli om 10.30 uur gaan we vitaal langs de Toolenburgerplas in Hoofddorp. Samen met vitaalcoach Rosemarie Teunissen verzorg ik een ochtend over gezonde voeding, bewegen en ontspanning. 

Balans in gezonde voeding, bewegen en ontspanning zijn belangrijk om goed te kunnen functioneren en om je energiek te voelen. “Vitaal langs de plas” bevat al deze pijlers.

Voor sommige mensen is het best lastig om de juiste balans te vinden.  De één zegt dat dit gezond en de ander weer dat. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Wij gaan jou op weg helpen om meer inzicht te krijgen in gezonde voeding, bepaalde manieren van bewegen en ontspanning. We geven je simpele tips die je thuis makkelijk kunt toepassen. Bij een goede balans hoort ook gewoon een lekker wijntje of gebakje voor de ontspanning en plezier. En wat bewegen betreft; wij vinden het belangrijk dat je plezier gaat hebben in bewegen. We sluiten af met een picknick. Je zult verbaasd zijn over hoe lekker gezonde voeding is. Graag zijn wij jou op 9 juli!
We verzamelen om 10.30 uur bij Restaurant Long Island bij de Toolenburgerplas in Hoofddorp. De ochtend duurt ongeveer tot 12.30/13.00 uur. Kosten: € 27,50 incl.

Gezonde groet,

Rosemarie en Sandra

Geef een reactie

Sluit Menu