3D Soundbath

3D Soundbath is een 3D-geluid app die ondersteuning biedt bij mediteren, yoga, slapen, relaxen en vele andere situaties. Het bijzondere aan deze app is dat deze geluiden (klankschalen, rainstick, ocean drum, wind gong, gong, belletjes, natuurgeluiden, etc.) 3 dimensionaal zijn gemaakt.

Dit wil zeggen dat je de geluiden links, rechts, voor en achter maar ook boven en onder je hoort. De ultieme ervaring voor de luisteraar, een bad van geluid! Om de app maximaal te ervaren, is het belangrijk dat je oordopjes of een koptelefoon draagt bij het gebruik van de app. Het werkt met elke koptelefoon en/of oordopjes op elk Apple of Android apparaat!

Sommige tracks bevatten binaural frequenties. Vanuit onderzoek is ontdekt dat wanneer er een bepaalde toon je ene oor ingaat (bijvoorbeeld: 100 Hz) en een iets hogere of lagere toon je andere oor ingaat (bijvoorbeeld: 110 Hz), het kleine verschil tussen de twee tonen ervoor zorgt dat het brein een derde verschiltoon genereert en deze derde toon heeft meerdere gunstige effecten op je hersenen.

3D Soundbath kan je ondersteunen bij:

– Psychische en gedragsstoornissen waaronder autisme en depressie
– Angst
– Spanning
– PTSS
– Pijn
– Stemmingswisselingen of negatieve emoties, zoals verdriet, irritatie, woede, zelfmedelijden en liefdesverdriet.
– Concentratie

De app kan ook zorgen voor:         

– Duidelijkheid en balans
– Ontspanning
– Verbetert geheugen
– Verbeterde slaap (zowel in kwaliteit als kwantiteit)
– Een sterker immuunsysteem
– Verbeterde creativiteit
– Verhoogd bewustzijn

Deze app wordt regelmatig voorzien van nieuwe tracks, die onderverdeeld worden in de categorieën: relax, meditatie, slaap, diverse en natuur. Je kunt dus altijd kiezen wat jij op dat moment nodig hebt. Ook kun je jouw ideale lijst maken door jouw favorieten te markeren.

Per categorie kun je een demo beluisteren. Alle tracks kun je een week lang kosteloos beluisteren en daarna kun je je abonneren voor een maand of jaar.

3D Soundbath Premium: € 3,99 per maand of € 24,99 per jaar.

Beluister hier wat demo’s.

Download de app in Google Play en App Store.

Kijk voor alle informatie over de app op 3dsoundbath.com