Burn-out begeleiding

burn-out

Burn-out…ineens is het er. Hoewel hij allang onderweg was, besef je nu pas dat het echt niet meer gaat. Misschien heb je al diverse klachten zoals hoofdpijn, hartkloppingen, slapeloosheid, emotioneel, hyperventilatie of ernstige vermoeidheid. Te lang ben je over je grenzen gegaan en nu zegt je lichaam: STOP! En het wordt tijd om te luisteren. Weet je niet hoe je hier ooit weer uit komt? I’m here! Ik help je graag. 

In 8 weken begeleid ik je op de weg uit je burn-out. Stapje voor stapje zorgen we ervoor dat je weer meer energie krijgt en dat je gaat herstellen, lichamelijk en geestelijk. We doen dit online, dan hoef je niet de deur uit als je al helemaal geen energie hebt. Heb je wat meer energie en woon je bij mij in de buurt, dan kunnen we een wandeling maken in de natuur.

In deze 8 weken hebben we wekelijks een uur contact, aaneen of in delen, dat hangt helemaal van jouw energieniveau af. En je kunt onbeperkt gebruik maken van alle oefeningen op de app Meditatie en Ontspanning en alle yogalessen op de app Yoga met je ogen dicht

Bij mij duurde mijn burn-out ongeveer 1,5 jaar. Ik weet zeker dat als ik begeleiding had gehad, ik er veel eerder van was hersteld. Dit gun ik jou, dus neem direct contact met mij op en begin met je herstel!

Bekijk hier het filmpje over mijn eigen burn-out en mijn weg hieruit.

Download hier: