Yogalen

Op maandag Yogalen we in het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp en op dinsdag en vrijdag in het Groenendaalse Bos in Heemstede. Afwisselend wandelen en yoga, heerlijk in de natuur. We lopen in Groenendaal door het hondenvrije gedeelte van het bos. De yogahoudingen en oefeningen die we tussendoor doen, zijn niet moeilijk of zwaar, je gaat tot je eigen grens.
Je bent lekker in de buitenlucht, wordt soepeler door de houdingen en bewegingen, door de ademhalingsoefeningen ga je beter ademen en je hebt even heerlijk een uur voor jezelf. Je krijgt er echt energie van!
We verzamelen op maandag bij Papa’s Beach House en op dinsdag bij de grote zandbak, naast het speeltuintje in het Groenendaalse Bos. 
Het Yogalen kost € 10,- per keer of € 35,- per maand, contant, per pin of per tikkie te betalen. We Yogalen op maandag en dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur. En op vrijdag van 9.30 tot 10.30 uur. Soms zijn we een kwartiertje later klaar. Op dinsdag wordt er na afloop meestal koffie gedronken bij Merlenhove Tennis, voor wie dat wil. Voor wie nog iets meer aan de conditie wil werken: het staat een ieder vrij om na het Yogalen nog even een stukje te joggen.

Meld je hier aan!

Sluit Menu