Yogalen

We Yogalen op dinsdag, vrijdag en zaterdag in het Groenendaalse Bos in Heemstede. Afwisselend wandelen en yoga, heerlijk in de natuur. We lopen in Groenendaal door het hondenvrije gedeelte van het bos. De yogahoudingen en oefeningen die we tussendoor doen, zijn niet moeilijk of zwaar, je gaat tot je eigen grens.
Je bent lekker in de buitenlucht, wordt soepeler door de houdingen en bewegingen, door de ademhalingsoefeningen ga je beter ademen en je hebt even heerlijk een uur voor jezelf. Je krijgt er echt energie van!

Het Yogalen kost € 10,- per keer. Je kunt het 1 keer los uitproberen en daarna ontvang je een factuur voor een knipkaart. Deze kaart kost € 100,- en je kunt dan 10 keer mee doen. De kaart is 4 maanden geldig.

We Yogalen op dinsdag en zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur en op vrijdag van 9.30 tot 10.30 uur. Soms zijn we een kwartiertje later klaar. Op dinsdag wordt er na afloop meestal koffie gedronken bij Merlenhove Tennis, voor wie dat wil. Voor wie nog iets meer aan de conditie wil werken: het staat een ieder vrij om na het Yogalen nog even een stukje te joggen.

Meld je hier aan!

Sluit Menu