Informatie abonnementen Android

In de apps Meditatie en Ontspanning en Yoga met je ogen dicht, is het mogelijk om een abonnement af te sluiten. De oefeningen waar een pijltje achter staat zijn gratis te beluisteren. Door op een oefening of les te klikken waar geen pijltje achter staat, of door op ‘doe alle oefeningen’ te klikken, kom je in het scherm waar je een abonnement kunt kiezen. Je kunt kiezen uit een maand- (€4,49) of jaarabonnement (€ 24,99). Zodra je een abonnement hebt gekozen, kun je eerst een maand lang alles gratis uitproberen. Na die eerste maand ga je pas betalen. Wel dien je een betaalmethode aan te geven. Als je het abonnement niet opzegt voor de einddatum, ga je vanaf de eerstvolgende maand betalen.

Als het niet lukt om via iDeal te betalen, kun je het volgende doen. Je kunt betaalmethodes toevoegen door het zijmenu in de Play Store te openen. Daar kies je ‘Account’ en vervolgens selecteer je ‘Betaalmethoden’. Kies voor ‘iDeal-betaling toevoegen’ en selecteer vervolgens je bank om aan de slag te gaan. Bekijk anders even het filmpje onderaan.

Als je het abonnement weer op wilt zeggen, dien je dat zelf te doen. De app verwijderen is niet voldoende. Lees hier hoe je het abonnement opzegt

Download hier de app Meditatie en Ontspanning in Google Play.

Download hier de app Yoga met je ogen dicht in Google Play.

Vragen kun je altijd mailen naar info@sandrasana.nl