agenda Sandrasana yoga heemstede

In verband met het Coronavirus zijn alle binnen-yogalessen vervangen door Yogalen (Yoga en Wandelen) in het Groenendaalse Bos in Heemstede en in het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp. Vanaf september volgt er een nieuw rooster.

* Maandag 17.30 – 18.30 uur Hoofddorp

* Dinsdag 10.00 – 11.00 uur Groenendaal 

* Dinsdag 19.00 – 20.00 uur Groenendaal 

* Woensdag 9.30 – 10.30 uur Groenendaal

* Vrijdag 9.30 – 10.30 uur Groenendaal 

Kosten: € 10,- per keer. Je kunt een keer meedoen voor € 10,- en daarna kun je een knipkaart aanschaffen voor € 100,-, je kunt dan binnen 4 maanden 10 keer meedoen.

Ben je lid voor de yoga binnen, dan ontvang je een factuur per kwartaal.

Aanmelden kan hier!

Reiki en/of Klankschalen

Sandrasana, te Heemstede
Op afspraak.

Op dit moment is het niet mogelijk om een Reikibehandeling te boeken. Wel is het mogelijk om met 1 of 2 personen een Klankschalenmeditatie af te spreken. Boek daarvoor hier je afspraak.          

 

U kunt nu ook terecht voor Frequentie-therapie, als enige ter wereld met een uniek draagbaar goedgekeurd medisch apparaatje met een quantum sensor. Wij bestaan uit allemaal cellen. Alles heeft een frequentie, dus ook alle cellen in het lichaam. Als er ergens in het lichaam een verstoring is, ontstaan er kwaaltjes en ziektes. Frequentietherapie zorgt ervoor dat de  cellen weer goed kunnen functioneren en u zich goed kan herstellen. De quantumsensor die in het apparaatje zit, communiceert met uw cellen. 

Met dit kleine draagbaar apparaatje kunt u zelf werken aan uw gezondheid wanneer en waar u wilt. Er zijn geen bijwerkingen. 

Dit apparaatje kunt u bij mij huren, om zo zelf te ervaren wat het voor u kan doen.

Voor vragen of informatie kun je contact opnemen met Sandra Diependaal.  

Houd regelmatig deze agenda in de gaten (of schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief), want er komen weer mooie dingen aan… zoals Yoga op het strand en een samenwerking met coach en yogadocente Ingeborg Mooiweer!

 

      

Sluit Menu