Frequentietherapie

frequentie therapie Heemstede

Je kunt nu ook bij mij terecht voor frequentietherapie, door middel van een uniek draagbaar goedgekeurd medisch apparaatje met een quantum sensor, de Healy. Dit wordt ook wel bioresonantie genoemd. 

Wij bestaan uit allemaal cellen. Alles heeft een frequentie, dus ook alle cellen in het lichaam. Als er ergens in het lichaam een verstoring is, ontstaan er kwaaltjes en ziektes. Frequentietherapie kan ervoor zorgen dat de  cellen weer goed kunnen functioneren en je goed kunt herstellen. De quantumsensor die in het apparaatje zit, communiceert met jouw cellen. 

Met dit kleine draagbaar apparaatje kun je zelf werken aan je gezondheid wanneer en waar je wilt. Er zijn geen bijwerkingen. 

Dit apparaatje kun je bij mij huren, om zo zelf te ervaren wat het voor jou kan doen. 

Ook is het mogelijk om een analyse bij mij uit te laten voeren, om te zien waar een mogelijke disbalans zit in je lichaam. Dit bestaat uit een Aura analyse en een resonantie analyse.

Woon je niet in mijn omgeving maar wil je dit apparaatje aanschaffen? Dan kan ik je hierbij helpen. Je kunt het apparaat (wanneer het niet bevalt) binnen 2 weken terugsturen en ontvang je je geld terug.

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.