frequentie therapie Heemstede

Je kunt nu ook bij mij terecht voor frequentietherapie, door middel van een uniek draagbaar goedgekeurd medisch apparaatje met een quantum sensor. Dit wordt ook wel bioresonantie genoemd. 

Zelf heb ik inmiddels aardig wat positieve ervaringen met de Healy, het is teveel om hier  op te noemen.

Wij bestaan uit allemaal cellen. Alles heeft een frequentie, dus ook alle cellen in het lichaam. Als er ergens in het lichaam een verstoring is, ontstaan er kwaaltjes en ziektes. Frequentietherapie zorgt ervoor dat de  cellen weer goed kunnen functioneren en je goed kunt herstellen. De quantumsensor die in het apparaatje zit, communiceert met jouw cellen. 

Met dit kleine draagbaar apparaatje kun je zelf werken aan je gezondheid wanneer en waar je wilt. Er zijn geen bijwerkingen. 

Dit apparaatje kun je bij mij huren, om zo zelf te ervaren wat het voor jou kan doen. 

Ook is het mogelijk om een analyse bij mij uit te laten voeren, om te zien waar een mogelijke disbalans zit in je lichaam. Dit bestaat uit een Aura analyse en een resonantie analyse.

Vrijwaring: Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

Woon je niet in mijn omgeving maar wil je dit apparaatje aanschaffen? Dan kan ik je hierbij helpen. Je kunt het apparaat (wanneer het niet bevalt) binnen 2 weken terugsturen en ontvang je je geld terug.

Bekijk hier de website van Healy.

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.

Sluit Menu