Over Sandra

Mijn naam is Sandra Diependaal. In de jaren dat mijn kinderen nog klein waren had ik het druk met van alles: ik werkte, wilde het huis perfect schoon hebben en deed mijn uiterste best om door iedereen aardig gevonden te worden.  

Dit werd mij teveel en ik raakte totaal burn-out… Ook kreeg ik last van hyperventilatie, wat ik echt verschrikkelijk vond. Toen ging ik op yoga. Wat een verademing was dat! Ik wist niet dat het bestond…ontspannen! Ook leerde ik daar om mijn ademhaling onder controle te houden. 

Het ging al snel beter met me, maar ik bleef op yoga. 8 jaar lang volgde ik de yogalessen. Ik raakte enthousiast en besloot om de opleiding aan de Yoga Academie Nederland te gaan volgen, een 4-jarige opleiding. 

Op dit moment geef ik Hatha Yoga (sommige mensen zitten al 18 jaar bij me in de les) en ik geef Yogalen, yoga in combinatie met wandelen, heerlijk in het bos. 

Ook geef ik Reiki behandelingen en Soundhealings. 

Er staan 3 apps van mij in de App Store en Google Play: Meditatie en Ontspanning, Yoga met je ogen dicht en 3D Soundbath.

Inmiddels ben ik ook gecertificeerd Life Coach. 

Ook als je niet in een groep wilt, kan ik je 1 op 1 begeleiden als je last hebt van stress of burn-out. Dit kan online, live of lekker wandelend in het bos. Heb je geen burn-out maar merk je dat je ergens vast zit in je leven, dan begeleid ik je graag met coaching, gecombineerd met ontspanning. 

Wat mij ECHT blij maakt is dat mijn dochter Melissa van Little Witches Yoga en ik onze krachten sinds kort bundelen en wij samen cacao ceremonies, nieuwe maan rituelen, Soundhealings EN Ibiza Retreats organiseren! Ga je mee op reis?

Ondanks dat ik het vreselijk vond om opgebrand te zijn, ben ik achteraf dankbaar dat ik het heb meegemaakt, anders was ik nooit gekomen waar ik nu ben.  Heb je het idee dat wij een match zijn, neem dan contact met me op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Warme groet,

Sandra Diependaal

 

yoga heemstede
Sandrasana Heemstede lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland