Verzorging voor binnen- en buitenkant

sandrasana verzorging

Jarenlang heb ik mij vooral bezig gehouden met het begeleiden van mensen om een ontspannen en bewust leven te leiden. Dit deed ik (en doe ik nog steeds) door middel van yoga, meditatie, mindfulness, Reiki en klankschalen. 

Verzorging voor de binnen- en buitenkant van ons lichaam, is natuurlijk net zo belangrijk. Maar voor veel mensen is dit niet vanzelfsprekend. Een paar keer per week groenten eten, dat is toch genoeg? Helaas is dat inmiddels al lang niet meer het geval. Er zitten tegenwoordig lang niet meer voldoende voedingsstoffen in onze groenten en fruit, waardoor we supplementen dienen te gebruiken om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. De tank van je auto wordt regelmatig gevuld, maar hoe zit het de brandstof voor je eigen lichaam? Vermoeidheid, slecht slapen, haaruitval, doffe huid, weinig energie… het kan allemaal komen door te weinig brandstof en antioxidanten.

Tja, wat moet je dan slikken? Er is inmiddels zoveel op de markt, dat we door de bomen het bos niet meer zien.

Ik ben mij gaan verdiepen in de supplementen van LifeVantage. Producten met 100% natuurlijke ingrediënten. In hun assortiment hebben zij onder andere synergizers, capsules voor algemeen welzijn, immuungezondheid, darmmicroflora, huid– en haarverzorgingsproducten.

Wil je eerst meer informatie voordat je iets bestelt of wil je zelf ook anderen helpen aan een goede gezondheid? Neem dan hier contact met mij op.