Reviews

review sandrasana
review sandrasana

Lees hier de reviews en wat anderen zeggen over de apps van Sandrasana.

Dailybase

Gewoon wat groener

Cynspirerend

“Hele fijne stem, duidelijke instructies. Zeer verschillende oefeningen waardoor er voor ieder moment een geschikte meditatie vorm is. Een echte aanrader en fijn dat het in het Nederlands is.”

“Fijne meditaties, app is aan te raden!”

“Mooie afwisselende meditaties. Niet te lang dus prima in te passen. Sandra heeft een heel prettige stem. Op mijn verzoek heeft ze een ochtendmeditatie ingesproken die ook aan de verwachtingen voldoet. Ik ben fan en gebruik de app dagelijks.”

“Erg fijne oefeningen! Echter deden de oefeningen het niet altijd, Sandra heeft mij uitgelegd dat ik deze dat via de ‘i’ offline kan instellen. En dat was de oplossing! Deze app is zeker 5 sterren waard voor mij! En nogmaals bedankt voor de mails met uitleg, Sandra!”

“Deze app gebruik ik een paar jaar en ik heb hem aan vele anderen geadviseerd. Prettige stem, die begeleid zonder dwingend te zijn. De oefeningen helpen om in het hier en nu te blijven en geven me rust! Super.”

“Ik volg al jaren yogalessen. Door mijn onregelmatige werktijden kan ik nu geen les meer nemen. Deze app is dan een uitkomst. Ik kan kiezen hoe lang mijn les duurt. Of ik zittend liggend staand of een combinatie les wil. Sommige lessen duren zelfs meer dan een uur. Voor mij is dit echt dé oplossing! Dankjewel”

“Super fijne app, gebruik de app regelmatig als ontspanning. Kan het iedereen aanraden!”

“Vooral in de winter heb ik ‘s avonds geen zin om weg te gaan. Deze app is dan een uitvinding! Heerlijk yoga doen in mijn eigen huis. Super fijne stem ook.”

“De app wordt heel duidelijk en zeer prettig ingesproken. Ontspannen fijne les. Goed voor anywhere en anytime.( dus ook op vakantie) Proefles van een half uurtje is ook een hele goede starter van de dag! Fijn om zo de yoga te doen of als een extra toevoeging op je real life yoga les. Aan te raden!!!🙏 namaste”

“In verband met de Corona maatregelen kan ik al enige tijd niet naar mijn yogalessen. Op zoek naar een goed alternatief voor thuis kwam ik op deze app terecht. Ik ben er erg blij mee en volg elke dag een les. Het is erg fijn dat je de lessen inderdaad met je ogen dicht kunt volgen en niet telkens hoeft te kijken of je de juiste houding hebt. De uitleg is duidelijk en de stem van Sandra is erg prettig. Als de lessen weer beginnen blijf ik deze app zeker ook gebruiken🙏🙏 Namastè”

“Fijne lessen waarbij je niet steeds op je telefoon hoeft te kijken. Letterlijk met je ogen dicht te volgen. Genoeg tijd om de oefeningen uit te voeten. Fijn!”

“Hele fijne app! Gebruik deze al jaren, er komen regelmatig nieuwe oefeningen in. Toen ik laatst een nieuwe telefoon had en daardoor geen toegang meer had tot de oefeningen, heeft Sandra dat heel fijn en snel opgelost. Een aanrader!”

“Fantastische app. Goede heldere stem en alles wordt zo duidelijk uitgelegd dat je de oefeningen idd met je ogen dicht kan doen.”

“Sinds de komst van Corona ben ik gestopt met yoga ‘live’ en heb ik kennis gemaakt met de app ‘ yoga met je ogen dicht’. Een fijne app met fijne lessen en een stem die bij me past. Complimenten!”

Download hier de app Meditatie en Ontspanning voor Apple en Android

Download hier de app Yoga met je ogen dicht voor Apple en Android