Yoga retreat in Thailand!

Yoga retreat in Thailand!

Wow…hoe fijn is dat? 10 dagen genieten in een prachtig resort in Chiang Mai, Thailand! In de ochtend en avond doen we yoga en meditaties. Daartussen heb je alle tijd om te genieten van de omgeving en zijn er diverse excursies mogelijk. Eigenaar Patrick brengt ons overal naartoe! Ook verzorgt hij de transfers van en naar het vliegveld. Het is een klein resort, met 6 zeer luxe kamers. Gezonde (vegetarische) maaltijden worden verzorgd en je krijgt heerlijke massages. Wij kunnen de vlucht voor je verzorgen maar dat kun je ook zelf doen. Mocht je deze reis uit willen breiden, dan kunnen wij dit voor je regelen. Neem contact op als je meer informatie wilt of neem alvast een kijkje op http://www.taladyahomestay.com om te zien hoe prachtig het is! Reserveer snel je plekje, er kunnen maar 10 mensen mee!

Wanneer: 4  – 13 december 2020 (10 dagen)

Kosten:
€ 1.450,- (inclusief Yoga, accommodatie (tweepersoonskamer), gebruik zwembad, alle maaltijden en transfers luchthaven)

€ 1.750,- (inclusief Yoga, accommodatie (tweepersoonskamer), gebruik zwembad, alle maaltijden, transfers luchthaven en excursies zoals olifantentrekking (niet berijden), Celadon (klei) workshop,  Thaise massage (2 uur), kruiden stoombad, bezoeken tempels, watervallen, Flower Market en Night Bazaar. 

Niet inbegrepen: 

– vluchten
-1 diner (tijdens het  uitstapje naar Chiang Mai)
-Maaltijden op aankomstdag vóór 14.00 uur
-Maaltijden op dag van vertrek na 11.00 uur.
-Reis- en annuleringsverzekering

De Yoga: De Hatha Yogalessen worden verzorgd door mij,  Sandra Diependaal. De oefeningen zijn niet moeilijk en vooral gericht op de ontspanning. Je leert spanning los te laten en je ademhaling te reguleren. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk, je gaat tot je eigen grens. Tijdens het verblijf gaan we ook Yogalen (Yoga en Wandelen) in de prachtige natuur. Deze combinatie zal zorgen voor een unieke ervaring!