Gastenboek

Gastenboek Sandrasana
Graag hoor ik jouw mening van de diensten van Sandrasana! Laat hier je reactie achter.

22 gedachten over “Gastenboek”

 1. Niets lekkerder dan een yogalesje van Sandra, je komt er ontspannen en vol energie weer vandaan. Sandra heeft een heel prettige stem wat ook zeer belangrijk is bij yogales.
  Probeer ook eens de klanschalen ochtend, heerlijke ontspannende geluiden en trillingen.
  Yoga doet meer met je dan je denkt

 2. Sandra is een fijne yoga docente. Heel eigen en haar lessen zijn altijd goed opgebouwd, ze weet er rust in te brengen waardoor je zelf ook rustig wordt. Zowel buiten in het bos als binnen op de mat!

 3. Ik ben heel blij met Sandra in contact te zijn gekomen.
  Vooral de yoga in het bos met een hele leuke groep doet mij heel goed.
  Ook de klankschalen ochtenden zijn heerlijk ontspannend.
  Ga zo door Sandra, alles is heel verrassend wat je allemaal brengt.
  Als mijn lichaam niet goed aanvoelt, neem ik een appje van Sandra en ik ben weer herboren.
  Groetjes van Monique.

 4. Ik ben al vanaf het begin op les bij Sandra, geniet nog steeds van de rustige en ontspannen manier van lesgeven. Ik kan het iedereen aanraden ook als je yoga misschien vaag of zweverig vindt. Ga naar Sandra en je zult verrast zijn!

 5. Hoezo vaag of zweverig?????GEWOON HEERLIJK RELAXEN.Sinds Sandra startte in Groenendaal met Yogalen(febr 2017)staat de dinsdagochtend in m’n agenda geblokt.

 6. Zelf heb ik een hele fijne yoga docente maar met deze app’s kom ik weer een stapje verder in mijn ontdekkingen ! Super blij ben ik hiermee . Geniet van jou site

 7. Via de app die ik eerder kende dan Sandra kwam ik erachter dat ze bij mij op de tennis zat ook. Zo maakte ik ook kennis met deze prachtige en lieve yogavrouw. Haar lessen hebben een fijne balans tussen in-en ontspanning. De klankschalen móet je een keer meemaken en voelen. De app gebruik ik dagelijks. Zo ga ik met haar geruststellende en warme stem altijd ontspannen de dag en de nacht in. Aanrader!

 8. Dag Sandra,
  Ongeveer 2 maanden geleden je app yoga met je ogen dicht ontdekt. Sindsdien ben ik er mee bezig. Zeker anderhalf uur per dag. Vind het heerlijk. Met deze hitte zijn de oefeningen uitstekend te doen. Dank je wel.
  Groeten
  Coby vleggaar

  1. Wat fijn dat je de app hebt ontdekt Coby! En goed dat je er zo mee bezig bent. Vanaf september ga ik weer vol aan de slag met inspreken, dus dan komen er weer nieuwe lessen bij. Groetjes Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *